Dr. Kacsó Kornélia

"Másként gondolkodó orvos vagyok..."

Dr. Kacsó Kornélia

Dr. Kacsó Kornélia

Vizsgálat közben

Dr. Kacsó Kornélia

Dr.Kacsó Kornélia

Háziorvos, gyermekgyógyász, homeopátiás szakorvos, biorezonanciás és elektroakupunktúrás diagnoszta. 29 éve praktizál...

Dr.Kacsó Kornélia

Miért magánrendelés?

Másként gondolkodó orvos vagyok.

Dr. Kacsó KornéliaMit jelent ez számomra?

Az orvosi egyetem hatodik évének befejeztével diplomaosztáskor már tudtam, hogy nem elég a tudásom az orvosláshoz. Nagyon fontos egy másik út, szemlélet, filozófia megismerése is. Rengeteg tárgyi tudást, tudományos tényeken alapuló igazságot megtanulhattam az évek alatt, de nagy szűkségét éreztem a holisztikus szemléletnek és a tapasztalásnak. Innen datálható a nyugati orvoslással gyakorlásával párhuzamosan a keleti filozófiák, orvoslási alapok elsajátításának folyamata praxisomban. Sok hosszú gyakorlati évnek kellett eltelnie vidéki körzetekben a szakvizsgák után és a magánrendelésem elindítása előtt, hogy úgy érezzem, már nem csak nézem a pácienseimet, hanem látom is. Ekkor döntöttem el, hogy a lehető legtöbb tanfolyamot, képzést végigcsinálom, amit természetgyógyászatból orvosok részére szerveztek Magyarországon azért, hogy ne csak elsajátított irodalom és megszerzett tapasztalat, hanem hivatalos tanfolyamokon szerzett tudás is álljon mellettem a másként gondolkodásban.

Mit jelent mindez a pácienseim és az Ön számára?

A másként gondolkodás részemről azt jelenti, hogy amikor valaki hozzám fordul panaszaival, bizalmat szavaz nekem és veszi a fáradtságot, hogy eljöjjön magánrendelőmbe,  akkor én nem egy vesebeteget, egy cukorbeteget, szívbeteget, esetleg fül-orr- gégészeti problémában szenvedő, ízületi bántalmaktól gyötört beteget vizsgálok, hanem annak a páciensnek, például Önnek az állapotát vizsgálom a haja tövétől a lábujja hegyéig. Szerintem a páciens szempontjából nincs jelentősége, hogy mi a diagnózis (minek nevezték el az ő szervezetében mutatkozó tünet-együttest). Ugyanis soha nem a diagnózist kell kezelni, hanem a páciens, jelen esetben az Ön egész lényét tetőtől talpig kell harmóniába hozni.

Hogy maximálisan teljesíteni tudjam ez irányú elképzeléseimet, a megszerzett tudás mellett szűkségem volt egy diagnosztikai eszközre, melyről 2006-ig csak halvány elképzeléseim voltak. Míg nem 2006 októberében a HUNGEXPO orvosi műszer kiállításán rám talált az a segédeszköz, melynek segítségével a pácienseim pillanatnyi állapotáról, átélt szervezeti változásairól, de még a jövőben (2-3 hónappal előre) várható diszharmóniáról, a megbetegedések esélyéről is van információm az egész szervezet tekintetében, nem elkülönítve a szerveket, szervrendszereket egymástól. Ők ugyanis nagy harmóniában, egymás függvényében, precíz óramű pontossággal szolgálják életünket.

Ahogy a mondatból kiragadott szó (bármilyen fontos is az) elveszíti a jelentőségét, ugyanúgy a szervezetből kiragadott bármely egység vizsgálata, gyógyítása külön-külön, csak részeredménnyel kecsegteti, kábítja el a gyógyulni, gyógyítani vágyókat.

Tehát amit én, Dr. Kacsó Kornélia és a Medbiotech Diagnosztika csapata nyújtani tud Önnek, ha meglátogatja magánrendelésünket:

  1. egy nagyon részletes, teljes szervezetet figyelembe vevő- a szervezet működési zavarait szervekre, szervrendszerekre lebontva egységes egészként analizálva- tényfeltárás az okokat is figyelembe véve 1-1,5 órában,
  2. a kivizsgálás eredményeinek segítségével személyre szabott – aktuális állapotnak megfelelő- harmonizáló, a szervezet öngyógyító mechanizmusait célzottan segítő terápia, melynek alkalmazásával az adott páciens, akár az Ön állapotának javulását, gyógyulását,
  3.  és a továbbiakban-egyensúlyban tartását vegyszermentesen (gyógyszermentesen) érjük el.
  4. Hatékonysági garancia, melyet kevés egészségügyi szolgáltató vállal.

Forduljon hozzánk bizalommal és nem bánja meg döntését.

Medbiotech Diagnosztika magánrendelésünket hatékonysági garanciával az országban csak Debrecenben találja meg.