Dr. Kacsó Kornélia

"Másként gondolkodó orvos vagyok..."

Dr. Kacsó Kornélia

Dr. Kacsó Kornélia

Vizsgálat közben

Dr. Kacsó Kornélia

Dr.Kacsó Kornélia

Háziorvos, gyermekgyógyász, homeopátiás szakorvos, biorezonanciás és elektroakupunktúrás diagnoszta. 29 éve praktizál...

Dr.Kacsó Kornélia

A kezdetektől napjainkig…avagy  DR. Kacsó Kornélia a kiállításokon, előadások  közben és rendezvényeken
 

2012. június 2- Medbiotech Diagnosztika Nyílt Nap

“Üzenet a szívtől”- avagy mit kell tenni nyáron az egészségért

Nyáron fokozottan oda kell figyelnünk a szervezetünkre, és a szív egészséges működésére. A vérkeringés a szervezet minden más rendszerével összeköttetésben áll, így a benne zajló folyamatok hatása is mindenhová kiterjednek. A  jó vérkeringés a jó gondolkodási képesség alapja. Ahhoz, hogy a vérkeringés normálisan működjön, a szívnek is be kell szállni a munkába…

Ilyen és ehhez hasonló egészségmegőrzéssel kapcsolatos információk hangzottak el a XXI. nyílt napon.

A fő hangsúly az egészségmegőrzésen, és a tipikus nyári betegségen elkerülésére volt.

A hasznos tippeket már az előadás elhangzása alatt és után alkalmazta a közönség, és a kezeléseket is igénybe vették. 81 féle kezelési program közül választotta ki a doktornő a személyre szabott programokat, majd mindenki letette a voksát a következő nyílt nap előadás témája mellett.

Jókedvből, családias hangulatból és egészségmegőrző tippekből most sem volt hiány. Ígérjük, hogy a következő nyílt napunk is hasonló lesz, sőt!

Aki nem hiszi, járjon utána!

2012. május 5- Medbiotech Diagnosztika Nyílt Nap 

Nem az első, de nem is az utolsó volt a május 5-én megrendezett XX. nyílt napunk. Az előadás témája sokakat érintett, ami a vérnyomás problémákról szólt. A családias hangulatot a vendégek teremtették azzal, hogy részletesen elmondták problémáikat. Majd ezekre a panaszokra-személyre szabott tanácsokat adtam, aminek mindenki nagyon örült, hisz tudjuk, hogy a hagyományos orvoslásban nagyon kevés idő jut egy-egy betegre.
A hangulatot fokozta az is, hogy az egyik résztvevő elmondta saját tapasztalatát a Nonstop Doctor kezelőkészülékkel kapcsolatban. Ő is vérnyomásproblémákkal küzd, és már 1 nap használat után a 170-es vérnyomása 130-ra csökkent.
Az „utolsó csepp a pohárban” a vendégek nyilatkozata volt az előadásról. Mindannyian azt mondták, hogy ilyen információkkal még soha nem találkoztak, főleg, hogy hétköznapi nyelven beszéltem a témáról. Olyan tippeket kapott mindenki, amivel gyógyszeres terápia nélkül is javítani tudnak a vérnyomás problémájukon!


2012. március 24- Medbiotech Diagnosztika Nyílt Nap
 

Napsütésből ismét nem volt hiány a 19. Nyílt Napunkon. Igaz, hogy nem jött el mindenki a rendezvényre, de így családiasabb hangulatban telt ez a szombat délelőtt is. A résztvevők közül két ember visszatérő páciensünk. Az cégbemutató előadás most sem maradt el. Ezt követte azelőadásom egy újabb közönségdíjas témáról: Csont és ízületi megbetegedések. Annyi információ, egészségmegőrző tipp és „aha” élmény zúdult a közönségre, hogy kérdéseiket nem rejtették véka alá. Az előadás végén mindenre választ kaptak tőlem, majd kipróbálták a 81 féle kezelőprogramunkat. Közben pedig mindenki megkóstolhatta a tisztított, oxigenizált vizet és a gyógyteánkat. Nem csalás és nem ámítás. Aki nem hiszi, járjon utána!
Előzetesben annyit elárulok, hogy már meg van a következő nyílt napunk közönség szavazatos témája és dátuma!


2012. február 25- Medbiotech Diagnosztika Nyílt Nap
 

Alig több mint egy évvel ezelőtt rendeztük meg első Nyílt Napunkat, ami február 25-én már a XVIII-as számot viselte magán. Ismét túljelentkezés volt, aminek mi nagyon örülünk, hisz jó látni, hogy milyen sok ember szeretne egészségesen élni.

Az előadás ismét tarolt, ugyanis nagyon sok olyan titkot elárultam, ami igencsak meglepte a résztvevőket. Ez a szombat délelőtt a tavaszi előkészületekről, vagyis a szervezet alapos méregtelenítéséről szólt. Az előadás végén mindenki kipróbálta a kétféle kezelőkészülékünket, és a gyógyteák mellett kérdezz-feleleket játszottunk. Mint ahogyan azt már megszokhatták, most is a közönség választotta ki, hogy mi legyen a következő rendezvény témája. Mi már tudjuk, hogy mi lesz az! Várjuk szeretettel a következő alkalomra is az érdeklődőket!

 

2012. január 17- XII. Medbiotech Diagnosztika Nyílt Nap

Január 17-én a hűvös idő nem tántorított el senkit attól, hogy utcáról be nem szerezhető infókat tudjon meg a „mini háziorvosunkról”.

Az előadás bő lére eresztett bemutató volt a kezelőkészülékről, amit szívesen próbáltak ki a résztvevők különböző egészségügyi problémájukra! Különböző gyógyteákat lehetett kóstolgatni, illetve tájékoztató füzeteket lapozgatni.

Az egyik résztvevőnek már van saját „mini háziorvosa”, és nagyon meg van vele elégedve! Az előadás ismét kérdezz-felelek játékká alakult, amit mindenki élvezett, hisz a családias hangulat miatt közösen meg tudták beszélni panaszaikat, észrevételeiket!

Várunk szeretettel mindenkit a következő alkalmainkra is!

2011. november- december- X.-XI.- Medbiotech Diagnosztika Nyílt Napok

November és december folyamán megrendezett nyílt napjainkkal sikerült elérnünk, hogy az ünnepek előtti készülődés mellett az egészség legyen a központban. Egyik alkalom sem jöhetett volna létre, ha nincsenek a nagyszerű résztvevők.
 
Rájöttünk, hogy a családias hangulat elérése érdekében a kevesebb résztvevő néha több. Így mindenkire jut elegendő idő, az emberek könnyebben megnyílnak egymás előtt, és az előadás is egy kellemes kérdezz-felelek-be csap át. Nem volt ez másként tegnap sem (december 13-án).
 
Mindenki egyenként tette fel a kérdéseit, megosztották a résztvevők egymással a panaszaikat, így csak velük foglalkozott az előadó: Rácz Lívia, és két kolléganője.
 
Habár a nyílt napok fő témája a Nonstop Doctor kezelőkészülék volt, mégis a legnagyobb érdeklődés a vizsgálatokra helyeződött. Akadtak olyan résztvevők, akik már a pácienseink, és olyan vendégek is, akiknek már van Nonstop Doctoruk, ennek ellenére szeretnének megtudni még több információt a készülékről.
 
Ahogy az lenni szokott, az előadás alatt gyógyteákat, oxigenizált és tisztított vizet kóstolhatott mindenki, továbbá kipróbálhatták a személyre szabott kezeléseket a készülékkel. Mindenki nagyon elégedett volt és jó kedvű. Ezt az egyik résztvevőnk is bebizonyította:  az egyik apuka azt mondta, vesz magának még egy készüléket, mert ő mindig úton van, s mivel a család többi tagja folyamatosan használja a Nonstop Doctort, így otthon hagyja a gyerekeknek.

 
 
2011. október 2- IX. Medbiotech Diagnosztika Nyílt Nap

Napsütésből, és résztvevőből ezen az alkalmon sem volt hiány, ahogy ezt már megszokhattuk az eddigi nyolc Nyílt Napon! Ismét megtelt napfényes előadótermünk, immáron annyian voltak kíváncsiak a rendezvényre, hogy megint pótszékeket kellett bevinni. Az előadás nagy sikert aratott, persze nem csak azért, mert meg volt spékelve egy-két izgalmasabb gondolatmenettel is, mint pl.: a szexuális aktivitás mértéke minden életkorban…
 
Ezúttal sem maradhatott el a kérdezz-felelek játék. Egyik kérdés a másik után hangzott el, hála Istennek, nem győztünk válaszolni rájuk. A megszokottnál aktívabb volt a közönség, olyannyira, hogy emiatt nem érkeztünk fényképeket készíteni. Ezt a mulasztásunkat betudjuk a nagyszerű közönségnek! Ahogy már megszokhatta a nagyérdemű, a szünetekben gyógyteákat, tisztított vizet kóstolgathattak, kipróbálhatták a Medbiotech Diagnosztikai Komplex kezeléseit, és ezúttal már a Nonstop Doctor kezelőkészüléket is, mellyel pozitív tapasztalatok mutatkoztak meg: öt résztvevő is különböző fájdalomra panaszkodott (fej-, váll,- hát,- bokafájás, és hólyaghurut). A 35 perces kezelés után, mintha kicserélték volna őket, megszűntek a fájdalmaik! Ugye, hogy milyen nagyszerű?

 
2011. július 30- VII. Medbiotech Diagnosztika Nyílt Nap

 

Egy esős nyári délelőtt, megint megrendeztük Nyílt Napunkat, immáron a 7. alkalommal. A rossz idő miatt nem jött el mindenki, de azért akadtak olyanok, akik mindent félretéve itt voltak. Bár kevesebben voltunk, mint legutóbb, de annál több idő jutott mindenkire, hogy kipróbáljon minden kezelést személyre szabottan.
 
Ezúttal is nagy sikert aratott az előadás témája: A csontritkulás.
 
Az itt ülők közül mindenki magára ismert, s egymásra nézve bólogatottak, amikor a legáltalánosabb problémákat hoztam fel. Mivel az idő hűvösre fordult, így jól esett kortyolgatni a meleg gyógyteát.

Ezúttal sem maradt el a személyes konzultáció, melyen személyre szabott tanácsokat kapott mindenki a panaszára, egészségügyi problémájára.

 

2011. július 2- VI. Medbiotech Diagnosztika Nyílt Nap
 

Immáron hatodszor nyitotta meg kapuját a Medbiotech Diagnosztika az érdeklődők tábora előtt. Természetesen ismét jól sikerült a Nyílt Napunk. Friss, nyári téma talált befogadó fülekre (Mit tehetünk az egészségünkért nyáron?). Mint ahogyan azt már megszokhatták, most is a közönség választotta ki, hogy mi legyen a következő rendezvény témája. Ezek szerint tényleg tudják az emberek, hogy mi kell nekik, hisz ez alkalommal túljelentkezés volt, de a hely szűkét megoldottuk pótszékekkel!

Beigazolódott, amitől már tartunk egy ideje, hogy lassan át kell építeni az irodát, hogy beférjen mindenki! Nyílt Napjaim sikerességére egyszerű a recept: mindent a résztvevőért! Azt akarjuk, hogy mindenki élete 180o-os fordulatot vegyen, s ezért meg is tesszük, ami tőlünk telik!

 

Meglepivel vártunk minden kedves vendéget, a már előre bejelentkezetteket, és azokat is, akiket csak úgy odafújt a szél! Szóval jó helyen és jó időben volt mindenki!

 

2011. június 4- V. Medbiotech Diagnosztika Nyílt Nap

 

Az elsődleges szempont az volt, amikor is elkezdtük ezt a „bulit”, hogy mindenkinek meg kell tudni, hogyan őrizheti meg egészségét!

Úgy gondoltuk, hogy ezt nem rejthetjük véka alá! Telt-múlt az idő, és egyre több és több érdeklődő jelezte szándékát, hogy ők igenis részt kívánnak venni ezeken a nem mindennapi Nyílt Napokon. Ilyen volt az V. Medbiotech Diagnosztika Nyílt Nap is.

 

Minden hónapban többen jelentkeznek, lassan át kell építeni az irodát, hogy beférjen mindenki! Rendkívüli örömmel tölt el minket, hogy mennyien tartják fontosnak egészségüket!

Nem is szaporítjuk tovább a szót, de még mielőtt zárnánk sorainkat, elöljáróban annyit, hogy a VI. alkalom júliusban lesz. Érdemes eljönni, mert a következő rendezvény fő témája: Mit tehetünk nyáron az egészségünkért?

 
2011. május 7- IV. Medbiotech Diagnosztika Nyílt Nap

Május 7-én szombaton, újra benépesült a Medbiotech Diagnosztika előadóterme, immáron negyedik alkalommal!
 
 Meglepetésünkre 4 fiatal érdeklődő is eljött. Mi sem bizonyítja jobban, hogy nem lehet elég korán kezdeni az egészség megőrzést, és a betegség megelőzést.
 
Minden a megszokott mederben zajlott, folyt az előadás, és a velem való konzultáció. Láthatóan nagy érdeklődésnek örvendett a két előadás: az Ízületi megbetegedések és a vérnyomás problémák, ami után „kérdezz-felelek”-et játszottunk a résztvevőkkel.
 
Pihenésképpen mindenki teákat kóstolt, különbséget tettek a csapvíz – oxigenizált és tisztított víz között. Különböző könyvek, prospektusok és tájékoztató füzetek közül lehetett válogatni, és olvasgatni, amíg zajlott a személyes konzultáció. Ezt követően mindenki kipróbálhatta a kezeléseket, ami ismét nagy sikernek örvendett.

 

 

2011. április 8-9-10- Természetes Egészség Kiállítás a debreceni Fórum bevásárlóközpontban

 

Közel 40 beteget vizsgáltunk meg 3 nap alatt. Időpontjaink még szombat délután beteltek, tomboláinkat pedig úgy vitték az érdeklődők, mint a cukrot! Mindenki 30%-os kedvezménnyel vehette igénybe a teszteket és a vizsgálatokat.

Pácienseink körében nagy sikert arattak a tesztek, de a pálmát a komplex vizsgálat vitte! Pénteken még csak szórólapokat osztottunk, tombolákat töltöttünk ki, és információkat szerezhettek rólam és vizsgálati módszereinkről a nézelődők, érdeklődők. Az igazi hajrá szombaton kezdődött, és vasárnap este ért véget. A standokat már bontották vasárnap este, de mi még akkor is vizsgáltunk, hála a sok érdeklődőnek! Mivel már 4 rendezvényen ott voltunk, így törzsvendégnek számítunk, és a közel 200 beteg, akikkel akkor foglalkoztunk, visszatérő pácienseink lettek!

A nap végén kisorsoltukkét nyereményünket: a 2 személyre szóló komplex vizsgálatot 36.000 Ft értékben, és a 45.000 Ft értékű alakformáló övet.

 

2011. április 4- Újabb norvég vendégek a Medbiotech Diagnosztikánál
 

Pár bejegyzéssel ezelőtt ígéretet tettem, hogy közzéteszem, ha ismét ellátogat hozzám egy norvég csoport.
 
11 nappal ezelőtt minden úgy történt a Medbiotech Diagnosztikában, ahogyan egy átlagos munkanapon szokott lenni…egészen mindaddig, amíg meg nem érkezett egy újabb norvég csoport. Sok ember közülük már járt nálunk pár alkalommal, akik most azért jöttek megint, hogy kiderítsük, mennyit javult az állapotuk előző látogatásuktól mostanáig.
 
Minden simán ment, mint ahogy az rendje és módja szerint szokott történni a kontroll vizsgálatoknál. Ám a csoport egyik új tagja arra panaszkodott, hogy évek óta fáj a jobb keze, alig bírja megmozdítani, nem tud vele dolgozni. Megvizsgáltuk, és kiderült, hogy jobb keze csak 20%-osan működik. Az általam javasolt kezelésektől 10 nap alatt 70%-osra javult fel állapota, fájdalmai lecsökkentek. Mondanom sem kell, hogy alig fért a bőrében.
 
A csoport többi tagja is sokkal jobb állapotban tért haza, és ígéretet tettek nekem, hogy tovább adják jó hírünket norvég honban.

 

2011. március 26- III. Medbiotech Diagnosztika Nyílt Nap

 

Március havának 26. napján (szombaton) újra megrendezésre került a Nyílt Nap, mely igen csak jól sikerült. Pácienseink és érdeklődőink körében kezd népszerűvé válni ez az esemény, hisz minden alkalommal többen, és többen vesznek részt. A frappánsabbnál frappánsabb előadások témái mindig a közönség szavazatai alapján vannak megválasztva, (ezzel is az Ön kedvében akarunk járni!) Különleges teákat, és vizeket kóstolhatnak a résztvevők, miközben folyik a velem való konzultálás!

De ez még semmi! Személyre szabott kezeléseket próbálhatnak ki, és közben megoszthatják egymással tapasztalataikat, esetleg betegségeiket, mindezt nyugodt és kellemes légkörben! Ismét sokan jöttek el, jó hangulatban telt a délelőttje mindenkinek.

 

2011. március 4.- Norvég vendégek a Medbiotech Diagnosztikánál

Eseményszámba megy az nálunk, hogy egyre gyakrabban járnak hozzánk Norvégiából is betegek, akik szeretnék, hogy végre konkrétan kiderüljön, mi okozza panaszukat, és mi arra a megfelelő megoldás.
 
Nem is olyan rég, járt nálunk egy 15 fős norvég csoport. Nagyon sok olyan páciens volt köztük, akik 10 nap elteltével remek közérzettel és nagy javulással tértek haza. Mialatt itt voltak, történt velük néhány dolog:
 
Két páciens arra panaszkodott, hogy nem tudják mi a bajuk, de érzik, hogy valami nincs rendben velük. A problémát hamar ki is derítettem egy vizsgálattal. Egyik betegünknek évek óta tartó szívelégtelensége, savasodási- salakosodásos problémája volt. 80%-ot javult 10 nap alatt a kezelések hatásától. A másiknak pedig kis ízületi gyulladása volt, akinek 70%-ot javult az állapota a személyre szabott kezelésektől.
 
Egy szónak is száz a vége: nagyon jó eredményekkel térhettek haza, és javulást tapasztaltak a 10 napi kezelés hatásától, így a következő alkalommal újra eljönnek kontrollra, mert szeretnék megőrizni ezt a mostani állapotot….de ez már egy másik történet lesz!

 

2011. február 2- II. Medbiotech Diagnosztika Nyílt Nap

 

Ezúttal az előadás témája a „Tavaszi nagytakarítás” volt, ami a szervezet méregtelenítéséről és ásványi anyagokkal való feltöltéséről szólt. Bár ez még csak a második nyílt napunk volt, meglepetésünkre még is sokan jelentkeztek rá. Aktuális volt az előadás témája, mivel nem sokára beköszönt a tavasz, és jó előbb megtudni, mit kell tenni az egészségünkért. A konzultációk alatt folytak a kezelések, gyógyteákat lehetett fogyasztani, majd egy kérdőívet töltöttek ki a kedves résztvevők, hogy a legközelebbi alkalomra is abból a témából készüljünk fel, amit ők szeretnének hallani.

Bár az idő hűvös volt, de ettől még a jelenlévők kedve és figyelme csöppet sem volt lankadt. Sok új információt kaptak, amiről eddig még nem hallottak, és mindenki megelégedve távozott azzal az ígérettel, hogy legközelebb is eljön, de nem egyedül! Mi pedig ígéretet tettünk, hogy a családias, kellemes hangulat és az érdekes előadás legközelebb sem marad el! Várunk mindenkit szeretettel a következő hónapban is!

 

2011. január 29- A Medbiotech Diagnosztika első Nyílt napja

Sokáig gondolkodtunk azon, hogyan tudnánk még jobban megismertetni az emberekkel magunkat, szolgáltatásainkat, hogyan segíthetnénk nekik új életet kezdeni és hogyan taníthatnánk meg nekik az egészségmegőrzés minden lépését. Kitaláltunk ezekre egy nagyszerű alkalmat, a Nyílt Napot. Akik részt vesznek egy ilyen rendezvényen, ingyen hozzájuthatnak az egészséggel és annak megőrzésével kapcsolatos információkkal. Így hát 2011. január 29-én meg is rendeztük az első alkalmat, amikor is a téli egészségmegőrző feladatokról szólt az előadás.

Jó volt látni, hogy milyen sokan tartották fontosnak az egészségüket, és milyen sokan jöttek el! Lehetőség nyílt a konzultációra, a vélemények és panaszok megosztására, különböző gyógyteák kóstolgatására, és a kezelések kipróbálására, személyre szabottan. A nagy érdeklődésre való tekintettel be fogjuk vezetni ezeket az egészségmegőrző délelőttöket minden hónapban!

2010 ősze- Természetes Egészség Kiállítás a debreceni Fórum bevásárlóközpontban

 

Egy év alatt két Természetes Egészség Kiállítás, dupla stand, egy másik orvos kolléga együttműködése, 40%- os kedvezmény minden tesztre és vizsgáltra, tolongó érdeklődők, 54 beteg alig két nap alatt, rengeteg ismerős arc, tombola- tombola hátán, sorsolás, boldog nyertes, elégedett páciensek tömkelege, pörgés! Mi kell még? Reméljük, ugyanilyen eredményekkel folytatjuk a rendezvénysorozatot!

 

2010 szeptembere- A Medbiotech Diagnosztika átköltözik egy nagy irodaházba

 

Alig egy év leforgása alatt szemlátomást gyarapodott a Medbiotech Diagnosztika csapata. Elértük azt a létszámot, amikor már nem fértünk el egy 50 m2-es irodában! Hogy elkerüljük a régi irodánk átépítését, fogtuk a sátorfánkat, és átköltöztünk a belváros szívébe, egy napfénnyel teli tágas 300 m2-es irodaházba! Amint befejeződött a terjeszkedés, létrehoztunk a gyerekek számára egy játszósarkot, ahol eltölthetik azt az időt, amíg a doktornő a szülőket vizsgálja. Emellett kialakítottunk egy kezelő és egy vizsgáló szobát, s egy tágas ügyfélfogadót is.

2010 júniusa- A doktornő norvégiai látogatása
 

A doktornő elmondása szerint a norvég emberek nagyon vendégszeretőek, barátságosak. Keveset tudnak az alternatív gyógyászatról és a keleti gyógymódokról, ettől függetlenül nagyon nyitottak, érdeklődőek voltak! A panaszaikat illetve nem sokban különbözik a Magyarországi helyzettől, ami azért is lehet érdekes, hisz Norvégia a jóléti államok közé tartozik magasabb az életszínvonaluk fejlett a gazdaságuk. Sok ember érkezett kivizsgálásra, hisz az ottani orvosi ellátás minősége jó, de keveset foglalkoznak a páciensekkel. Ez alatt az egy hét alatt a doktornő 35 embert vizsgált meg és a kezelésekre is fordított időt. Akiknek még szüksége van kezelésre ellátogatnak hazánkba rövidesen és vélhetően újabb páciensek is érkezni fognak Norvégiából.
 
Egy-két történetet megosztunk Önnel, amit érdekesnek találtunk:
 
A doktornő egyik páciense egy 22 éves fiatal sportoló fiú volt. Ő csupán arra volt kíváncsi, hogy biológiailag hány éves. Az eredmény nagyon meglepő volt, egy 12 éves gyermeknek megfelelő eredmény jött ki. Az ő elmondása szerint nagyon odafigyel magára az összes ételre, táplálékra, amit bevisz a szervezetébe, ezért elhozta azokat az élelmiszereket is, amiket napi szinten fogyaszt. Csokoládét, kávét, margarint. Ezen felül bevizsgáltatta azt a proteint, amit évek óta használ edzésein és kiderült, hogy egyáltalán nem felel meg az ő szervezetének, ezért egy másik terméket kell majd fogyasztania.
 
Az egyik alkalommal egy család jelentkezett be vizsgálatra. Az anyuka és kislánya lett megvizsgálva ez alatt az idő alatt az apuka kint türelmesen várt. Egy idő után a doktornő arra lett figyelmes, hogy nagyon csúnyán köhög a fiatalember, és hogy csökkentse a panaszait megkezelte a vizsgálatok végeztével. A kezelés időtartama 12-15 perc. A kezelés végeztével az apuka már nem köhögött és nem győzött hálálkodni és megköszönni a doktornőnek. De mint ahogy tudjuk, egy fecske nem csinál nyarat több kezelésre is szüksége lett volna, hiszen ez az egyszeri kezelés csökkentette ugyan a panaszait, de teljesen nem gyógyult meg. A helyzet ironikusan fogalmazva komikuma, hogy ahogy kilépett az ajtón a fiatal apuka egyből gyújtott rá a cigarettára hisz „Ő már jól volt”.
 
Szintén egy idősnek nem mondható 35 éves úrnak hátfájdalmai voltak évek óta és az okát szerette volna megtudni. A vizsgálat után a doktornő mélyebb lelki dolgokról beszélgetett a fiatalemberrel és kiderült, hogy egy lelki probléma miatt alakult ki a hátfájása és válaszúthoz érkezett az életében, döntenie kell a saját egészsége érdekében.
 
További érdekesség, hogy a norvég emberek nincsenek felvilágosítva arról, hogy miért is kell napi 2-2,5 liter folyadékot meginni az egészségük érdekében. Ők nagyon kevés folyadékot juttatnak be a szervezetükbe kevesebb, mint fél litert. Továbbá nagyon hamar megkezdődik náluk a csontritkulás folyamata, szervezetükben kevés a kálcium.

 

2010. április 16-17- Természetes Egészség Kiállítás a debreceni Fórum bevásárlóközpontban

 

Ismét meghívtak minket a kiállításra, amire nem mondhattunk nemet! Ezúttal 50%-os kedvezménnyel vehették igénybe az érdeklődők a vizsgálatokat és a teszteket. Két nap leforgása alatt 61 embert sikerült megvizsgálni. Sok olyan érdeklődő járt nálunk, aki tavaly is volt egyszer, s már ismerősek voltunk a számukra.
 
Idén bevezettük a tombola játékot, ami arról szólt, hogy akik ez alatt a két nap alatt jöttek el vizsgálatra vagy tesztre, azok között kisorsoltunk egy teljes körű vizsgálatot, amit akár el is ajándékozhatott bárki a családtagjának. Úgy kapkodták el a tombolákat, mint kis gyerekek a cukorkát! Ezek után alig várjuk a következő rendezvényt.

 

2009. október 17-18- Természetes Egészség Kiállítás a debreceni Fórum bevásárlóközpontban

Első ízben vettünk részt a csapattal ezen a nagyszabású rendezvényen, ahol több mint 15 kiállító kínálta portékáját az érdeklődőknek. Bevezetésnek 66%-os árengedménnyel dolgoztunk, tehát egyharmad áron végeztünk minden vizsgálatot. A nagy érdeklődésnek köszönhetően 36 beteget sikerült megvizsgálni közel 2 nap alatt. Habár az volt első, de nem az utolsó természetes egészség kiállítás, amin részt vettünk! Tevékeny évek állnak előttünk, melyekre gőzerővel készülünk!

 

2009. október 2-3- II. Thermál és Wellness kiállítás

 

Ez a két napos rendezvény a debreceni Kölcsey Központban kapott helyet, ami a régió legnagyobb egészségturisztikai rendezvénye volt. Hétvégi kikapcsolódásként és kedvcsinálónak bemutató vizsgálatokat végeztünk a két nap alatt. Még az első nap délutánján ismeretterjesztő előadást tartottam az 5000 éves keleti orvoslás és a kvantumfizika vívmányainak találkozása címmel. Szép számmal akadtak érdeklődők a vizsgálatok és az előadás iránt is. Ez alatt a két nap alatt mindenki felidézhette a nyár élményeit, a napsütést. Volt itt minden: ismeretterjesztő előadások az egészségről, kedvezményes üdülési lehetőségek, ingyenes egészségügyi és mozgásszervi állapotfelmérések, régi idők fürdői – fotókiállítás, retró strand emlékfotózás, ásványvizek randevúja, hagyományos piaci forgatag, méz- és borkóstolók, biotermékek, nyereményjátékok.
 

2009 augusztusa- Dr. Kacsó Kornélia megkapta a legmodernebb diagnosztizáló készüléket

 

2009 nyarán hozzájutottunk a Medbiotech Diagnosztikai Komplex (MDK) legújabb (2009-es) változatához, amely ekkorra már  jóval bővebb módszerekkel és kezelőprogramokkal rendelkezett. Így 2009 augusztusában pattant ki az ötlet a fejünkből, hogy komoly marketing kampányt indítsunk el és tudassuk a világgal, hogy mennyire egyedi, különleges szolgáltatásunk van.

A feszített tempójú marketing tervezés és előkészítés meghozta gyümölcsét, mert szeptemberben már nyereséggel zártuk a hónapot. A következő két hónap aktív marketing munkával telt. Kiállításokon és rendezvényeken vettünk részt, melynek eredményeképpen egyre nagyobb érdeklődésre tettünk szert. Elkezdtünk cikkeket publikálni, hirdetéseket feladni. Különböző előadásokat tartottam illetve televízió riport is készült a készülékről, annak működéséről és módszereiről.